joi, 1 martie 2012

Vica lui Piţi - iubirea şi divorţul

Azi se joaca turul în procesul de paternitate Vica (Victoria Blochina) contra Piţi (Victor Piţurcă). Se anticipează un meci dur, căci Vica nu-şi permite să piardă, deorece este ameninţată de o retrogradare în divizia C a ACR (Nu este vorba de Automobil Clubul Român, ci de Amantele Celebritîţilor din România). Aceasta pentru că la 36 de ani şi cu un copil care dacă nu va fi recunoscut de către Piţi va fi considerat un bastard,  Vica nu mai poate în nici un caz concura cu prospăturile care îşi vânează viitoarea carieră în cluburile de ultra-fitze.

După cum ne informează Click, "Vica s-a iubit cu Piti" vreme de 15-16 ani. Asta înseamnă că de la 20 de ani, Vica s-a  tot iubit numai cu Piţi, după cum declară chiar ea. Cei mai frumoşi ani ai tinereţii iubindu-se cu un singur om! Acum, la începutul secolului 21! Câte alte partide de iubire sacrificate! Şi pentru ce? Care este răsplata? Este trist ca în ziua în care se sărbătoreşte sosirea primăverii, o mamă devotată şi o amantă iubitoare să se lupte pentru viitorul ei într-un proces dureros. Cu alte cuvinte să se lase târâtă prin tribunale şi prin mizeriile legislative de către un bărbat care ar putea plăti liniştit şi discret o pensie alimentară la nivelul salariului mediu pe economie. Suntem convinşi că experienţa de ex-balerină a Vicăi o va ajuta, căci aceste suflete sensibile trebuie să dea dovadă de o mare tărie pentru a rezista solicitărilor fizice şi psihice impuse de arta baletui.

Declaraţia Vicăi ne arată grăitor cât suferă: "Am inceput acest proces dupa ce intr-o dimineata copilul meu a venit la mine si m-a intrebat: "De ce nu mai vine tata la mine?", de atunci am pus mana pe telefon si mi-am sunat avocatul. Atunci mi s-a rupt sufletul. Piti este singurul om din viata mea care m-a facut sa plang, m-a distrus cu nervii". 

Eleganţa şi rafinamentul Vicăi sunt exemplare: la întrebarea copilului de ce nu vine tatăl său pe la el, ar fi putut răspunde, mahalageşte, că nu ştie de ce p.... măsii nu vine nesimţitul şi dobitocul. Dar ea,  iubitoare şi atentă, a telefont civilizat avocatului, ca să nu traumatizeze copilul. Ne manifestăm simpatia şi o înţelegem pe deplin. Avem doar două nelămuri: unu - de atunci stă tot cu mâna pe telefon? - şi doi - dacă Piţi este singurul om din viaţa ei care a făcut-o să plângă, care sunt ceilalaţi factori datorită cărora a mai plâns? Pentru că a mai plâns totuşi în viaţa ei, nu?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu