miercuri, 24 august 2011

Viitoarea poreclă a copilului lui Natalie Portman

Natalie Portman, câştigătoare a Oscarului cu rolul din "Black Swann" şi Benjamin Millepied, coregraful aceluiaşi film, sunt mămica şi tăticul unui băieţel născut pe 14 iunie 2011. Recent, Natalie a dezvăluit publicului viitorul nume al acestuia. Drept pentru care Prostovaniada vă comunică cu promptitudinea şi seriozitatea caracteristică şi porecla pe care o va avea micuţul.

Natalie a ales, în cinstea originiii sale israeline, ca fiul său să poarte numele Aleph (citit Alef). Aceasta reprezintă atât numeralul "unu", cât şi prima literă din alfabetul ebraic. Având în vedere că numele tatălui este Millepied, adică "o mie de picioare", Aleph Millepied poate fi tradus ca "Unu cu o mie de picioare". Ştim cu toţii cât de inventivi sunt copiii, aşa că putem prevedea că aceştia vor reduce sintagma mai sus menţionată la Bugsy - "Gândăcelul".


Nu putem decât să îi dorim micuţului sănătate, fericire şi noroc, iar de va fi să îmbrăţişeze carierea actoricească, să câştige cel puţin un Oscar cu remake-ul după Bugsy, cel în care a strălucit şi Warren Beatty în 1991. Şansele sunt mari, pentru că 1991, adică "o mie nouă sute nouzeci şi unu" cuprinde, după cum se vede uşor, şi referinţa la cele o mie de picioare, şi la unu şi la nouă, adică din nou. Q.E.D.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu