sâmbătă, 30 iulie 2011

Deprimat, Roman Polanski a luat LCD

Roman Polanski este regizorul celebru pentru nişte filme (dacă le ştiţi, nu le mai spun, că n-are rost, iar dacă nu le ştiţi, nu le mai mai spun, că n-are rost) şi tulburea poveste de viol executat asupra unei fragede copile de 13 ani.

Cauză din care Roman a fugit brusc din SUA în fatidicul an 1977 şi n-a mai pus piciorul pe acolo cam niciodată, de teama puşcăriei. Când i s-a pus o neaşteptată pereche de cătuşe la Zurich, acum vreo 2 ani, a curs multă cerneală. O parte din ea şi în paginile revistei Viva, din peniţa domnişoarei Oana P. Ea ne dezvăluie adevăruri tulburătoare "Roman Polanski a recunoscut că îi plac femeile foarte tinere (ca de altfel tuturor, a declarat el ulterior), că îi place să schieze beat şi că prin anii 60, deprimat fiind, a luat LCD. A mai recunoscut că n-a fost niciodată fidel unei singure femei şi că îi place viaţa. Se pare că viaţa nu l-a prea plăcut pe el", încheie Oana P. articolul dumisale.

În acest moment nu putem decât s-o felicităm pe Oana, fiindcă ea a descoperit o chestie senzaţională, chiar dacă nu şi-a dat seama. O ajutăm noi. Deci Roman Polanski, deprimat fiind, a luat LCD în anii 60. Fantastic! Înseamnă că Roman Polanski putea călători în timp! Fiindcă LCD-ul a apărut pe piaţă cu vreo 20 de ani mai târziu. Ne dăm seama că Roman era extrem de deprimat dacă a făcut el o aşa ispravă, fiindcă altfel nu se forţa să îşi facă rost de un ecran LCD (Liquid Cristal Display) şi s-ar fi mulţumit cu banalul drog LSD (Lysergic Acid Diethilamyde).

Sincer, mă gândesc cum s-o fi chinuit Roman să ia LCD-ul. Cred că a fost groaznic, probabil a pisat ecranul şi a lins cristalele lichide. Cu LSD-ul i-ar fi fost mult mai uşor, ştia orice fraier cum să şi-l bage în venă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu