joi, 12 mai 2011

Primul linşaj românesc pe Facebook

Cu suflete deloc îndurerate, anuţăm că prima execuţie publică virtuală din România s-a produs pe Facebook. În sfârşit, acest mediu social controversat a servit binelui public.

Victima, din punct de verdere fizic, este bine-sănătoasă şi poartă denumirea de Victor Socaciu. Din punct de vedere al imaginii personale, Socaciu este mort, ca urmare a valului de proteste stârnite de cretinoida iniţiativă a dublării filmelor. Pentru că toată lumea îl asociază automat şi instantaneu cu doamna inimii sale, Marina Almăşanu, vă informăm că în prezent aceasta este ocupată cu trasul de palme peste cap onor-soţului şi peste faţă, în oglindă, dumneaei înşăşi. Ea, suspectată a fi adevăratul cap al familiei, nu-şi poate ierta momentul de rătăcire în care a încuviinţat ideea destănuită înainte de culcare de Victoraş. Desigur, era după o zi grea şi raţiunea i-a fost un pic întunecată. Şi cum raţiunea dânsei este de proporţii microscopice, acestă mică întunecare a avut efectul catastrofal anunţat în titlu.

Desigur, dată fiind virtualitatea acestui linşaj, indulgenţii opinează că Socaciu s-a făcut doar de.. socată. Rămân la prima concluzie: că din punct de vedere al imaginii, Socaciu este mort în ochii oricărui român de bun-simţ.

În încheiere, fiind dumnealui aşa ataşat de valorile naţionale, îi reamintim proverbul românesc "Fiecare pasăre pe limba ei piere!". Vezi, domnu' Socaciu, ce ţi-a făcut limba română?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu