duminică, 1 mai 2011

Peştele - acest animal binecuvântat....


Conducătorii auto sunt în măsură să intre în atmosferă mai repede decât pietonii.... Aceasta întrucât dânşii sunt familiari cu Pădurea Bogăţii sau Bogatei, după cum vi se pare mai nimerit.

Pădurea mai sus numită se lăfăie pe traseul Braşov-Sighişoara şi invers, exasperându-i pe menţionaţii conducători auto cu multiplele imposibilităţi de depăşire. Ceea ce majoritatea acestor conducători auto n-au remarcat este faptul că trec pe lângă un COLŢ de RAI. Da, chiar aşa! Am aflat de curand de acest colţ. Hâc! De Rai!!!!!

Dar să intrăm brusc şi abrupt în esenţă, care este următorarea: la intrarea în Pădurea Bogaţii (sau Bogatei), orice călător poate să se bucure de un colţ de rai. Aşa ne informează pliantele publicitare ale Casei Păstrăvarului, unitate de alimentaţie publică aflată la intrarea în numita padurea din direcţia Braşov. Aceste pliante ne aduc la cunoştinţă că dacă suntem obosiţi de drum, înfometaţi şi însetaţi, putem profita de gura de rai care se deschide celor în nevoie, oferindu-le preparate din peşte, "acest animal binecuvântat care a hrănit mulţimile pe dealurile de la Tabha".

Peştele, acest animal binecuvântat, este mut, fiindcă altfel v-ar explica şi mai multe. Cum după ce a dat din coadă în Cuaternar, Pleistocen sau Mezozoic, a ieşit pe uscat, s-a zvântat la soare şi a a început să nască pui vii. Pe care, dacă îi îngrijiţi cumsecade, vă iau în spate şi zboară cu Domniile-voastre taman în Rai, dacă nu aţi plătit taxele de aeroport la Cluj, Viena sau Lutton...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu