miercuri, 11 mai 2011

Osama versus Obama

Aud acum cu urechea mai puţin înfundată, la radio, că fiii lui Osama Bin Laden îi vor da în judecată pe americani. Fiindcă l-au ucis şi apoi s-au purtat nerespectuos cu cadavrul tăticului lor iubit, aruncându-l în mare. "Este umilitor pentru familie şi inuman să arunci cadavrul în mare", a declar Omar Bin Laden, adăugând că îl va da în judecată pe Barrack Obama.

Să vedeţi ce-o s-o muşte americanii! Cum o să-i arate lumea cu degetul şi o să plătească despăgubiri de milioane! După ce că l-au ucis cu neruşinare pe Nr.1 mondial în clasamentul TTW (Top Terrorists of the World) şi au difuzat imaginile fără drepturi de autor, s-au debarasat de cadavru ca nişte ghiolbani!

Lasă că avocaţii Osamilor o să facă întreaga naţie americană să-şi ceară scuze public, mai ales familiile celor care au răposat la World Trade Center, care au avut parte de un funeraliu spectaculos, prind ardere şi îngropare de vii, sau prin auto-aruncare de la etaj,  transmis de toate televiziunile din lume asta. Poţi compara aşa ceva cu o împuşcare şi o aruncare în mare? Nu poţi! Să vezi ce-o să plângă domnu' Bush pe chestia asta! Când o să-ll vadă pe Obama cerându-şi scuze pe CNN, LIVE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu