sâmbătă, 14 mai 2011

La ce te obligă silicoanele...

Amenajarea "balcoanelor" cu silicoane este deja o procedură larg răspândită. Desigur, ca orice amenajare cu funcţiune primordial estetică, implică anumite costuri. Reprezentanţii ambelor sexe sunt însă de părere că în general merită.

Personal, mulţumit că nu sunt în situaţia să necesit o astfel de amenajare, pot să îmi dau cu părerea asupra chestiunii de pe margine. Un lucru este cert: silicoanele obligă!

Astfel, silicoanele obligă bărbaţii să se holbeze la ele şi respectiv la posesoare. Posesoarele obţin astfel efectul scontat, care poate duce la obţinerea de varii beneficii, de la cele emoţionale (mai mulţi pretendenţi) până la cele financiare (pretendenţi cu bani sau, pentru fetele care muncesc şi altfel, un job mai bun, o carieră mai strălucitoare, etc.).

De asemenea, silicoanele obligă mass media să informeze publicul despre astfel de trasformări şi amenjari pe care le realizează orice persoană cu funcţiune cât de cât publică, fie ea cântăreaţă, actriţă, amantă, etc. Iar publicul se simte obligat să se ţină la curent şi să comenteze.

Se mai constată că implantul de silicon le predispune pe amenajate să devină blonde. Acesta este un prim simptom că putem să ne aşteptăm la o scădere a funcţiunilor intelectuale. Nu pentru că blondele ar fi mai puţin inteligente, ştim cu toţii că acesta este doar un stereotip neîntemeiat, care s-a impus doar prin repetare şi nimic altceva. Ci pentru că o brunetă care se încăpăţinează să devină blondă, chit că nu i se potriveşte, nu este un exemplu de deşteptăciune. Dar acesta este o părere pur personală şi revenind la silicoane, una peste alta, constatăm că implantul de silicon impulsionează viaţa contemporană. Cine şi-ar fi închipuit că nişte punguţe băgate pe sub piele pot produce atâtea efecte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu